ناگفته های گفتنی ناگفته های گفتنی

ناگفته های گفتنی

درددل.گلایه.مشکلات.دین.خانواده.بیماریها.محدودیتها.باورها.خواسته ها .انتظارات.عشق.قوانین

 

 

انتخابات درون قبیله ای شورا و انتخابات واقعی

 

 

امروز آگهی شروع ثبت نام کاندیدادهای شوراهای اسلامی شهر و روستا را دیدم , دوباره ذهنم  مشغول شد دوباره متوجه شدم که بعضی از افرادی که قصد کاندید شدن دارند به راستی هیچ گونه شایستگی برای این موقعیت و مقام ندارند ولی متاسفانه چون به قبیله فلان وابسته هستند فردا و چنانچه توسط مراجع تایید شوند به پشتوانه صرف قوم و قبیله و بدون هیچ گونه شایستگی بدون هیچ گونه توانایی میتواند وکیل ما بشود و به جای ارائه خدمت به تخریب اموال شهرداری ها و سوء استفاده از اموال و املاک آن بپردازد .

این دغدقه ها و نگرانی های مهم تر و بعضا ناشناخته تر که بنده به واسطه لمس واقعی آنها  بیشتر از سایرین درد را دیافت کرده ام و دچار حس بد بینی شده ام باعث شد تا این مطلب را بیاورم تا بتوانم قدمی هرچند کوچک در جهت روشن نمودن اذهان و کمک به هموطنان عزیزم جهت توسعه شیوه های انتخاباتی چه در بین قبیله و چه در عرصه انتخابات وافعی بردارم .

اساس این مطلب از آنجا شکل گرفت که در طی دوران 14 ساله عمر شوراهای اسلامی شهرها  میل به خدمت افتخاری از بین رفت و این استحاله موجب شد تا شورا به عنوان منبعی برای کسب قدرت و رانت و ثروت مورد طمع افراد بیمار دل قرار گیرد .

بعضی ها از آن برای تایید شدن استفاده میکنند

بعضی ها شورا را فرصتی برای استخدام میشمارند.

بعض دیگر شورا را سکوی پرتاب برای دستیابی به مقاصد بالاتر می پندارند.

نیت هرچه که باشد برای من فرقی ندارد اما مشکل تاثیر بد این نیت و خروجی آن بر عملکرد شهرداریها است که بنده از نزدیک لمس نموده ام بنابراین فکر میکنم که در شهرهای ما که قبیله سالاری از شایسته سالاری گوی سبقت را ربوده است این انتخابات از دو منظر قابل تامل است که بهتر است از همین روزهای اول که بنظر میرسد انتخابات درون قبیله ای در حال وقوع است و  جوانان پرشور و افراد سالخورده و تحصیلکرده ها ممکن است در محافل خصوصی و عمومی تاییدیه شرکت اقوام خود را صادر میکنند به آنها اشاره نمایم .

ابتدا به انتخابات درون قبیله میپردازم

این موضوع اگرچه  هیچگاه به طور رسمی انجام نمیگیرد اما بهتر است در محافل مرتبط حضور جدی داشته باشیم و به صراحت افراد ناشایست را از شرکت در انتخابات منع نماییم و ناتوانی و ضعف آنها را متذکر شویم  از بیعت با این گونه افراد خودداری نماییم و سعی کنیم افراد شایسته و توانا را به شرکت در عرصه انتخابات تشویق نماییم 

اینکه کدام  خصوصیات  و مشخصه بارز ، نشان از خوب و یا بد بودن افراد دارد بطور حتم و یقین نمیتوان اظهار نظر کرد اما من به اختصار چند مشخصه را شخصا تجربه کرده ام ذکر میکنم .

1- افراد معتاد به مواد افیونی و الکلی به دلایل ذیل شایستگی ندارند.

الف : قدرت و توانایی تصمیم گیری به دلیل ضعف در اراده  ندارند .

ب : در سلسله دوستان آنها افرادی هستند که خلاف و خلاف کاری برایشان ارزش است  با انتخاب این فرد این رویه نادرست به ارکان تصمیم گیری شهرداریها اضافه میشود و سازمانهای غیر رسمی افراد خلافکار و معتاد را در شهرداریها توسعه میدهد.

ج: هزینه های شخصی آنها بالاست و شورای شهر و شهرداران سست ارداه بهترین منبع جهت تامین کسری مالی آنهاست و این موضوع باعث رواج خرید فروش ارزان بله و نه گفتنها در جلسات شورا میشود و چه بسا شهردار آن شهر که با چنین دشواریهایی روبرو شده است برای تامین این موارد وارد عرصه های نا مناسب شود

ح: این گونه افراد به دلیل اینکه آفت زده هستند منبع بسیار خوبی برای افرادی است که اساسا اعتقادی به قانون ندارند  بنابراین با کسترانبدن یک سفره رنگین قول و قرار های خود را میگذارد ولی در عمل ممکن است نتواند آنها را عملی نماید بنابراین موجب نارضایتی میشود و ماحصل این نارضایتی در عملکرد کارکنان شهرداری و به شکل انتظارات غیر معقول و پاسخهای نا متعارف خود را نشان میدهد.

خ : دست آخر اینکه این افراد چون فاقد وجه اجتماعی هستند از شرکت در جلسات اداری شهرستان واهمه دارند و با مدیران ادارات ارتباط برقرار نمیکنند و این عدم ارتباط باعث منزوی شدن شهرداری ها  میشود.

2- افراد ی که دارای  سابقه بد مالی هستند گزینه خوبی نیستند منظور این است که با این استدال ساده میتوان این افراد را فیلتر کرد که این شخص وقتی توانایی مدیریت خانواده خود را ندارد چگونه میتواند شهرداری را مدیریت نماید.

بعلاوه  بدهکار بودن این افراد باز مسئله رانت و سوء استفاده اقتصادی را درشت تر میکند.

3- وابستگی به افراد ناتوان و گرو هها و احزاب فرصت طلب و روحیه بوقلمون صفتی از جمله دیگر صفات ناپسندی است که مشهورین به آنها شایستگی این موقعیت را ندارند.

4- افرادی که سابقه کار اداری دارند را به افرادی که سابقه کار اداری ندارند ترجیح بدهیم . حتی افرادی که سابقه کار اداری مرتبط دارند باز ارجح تر هستند.

5- شورای شهر محل امور سیاسی نیست انتخاب سیاسی به هیچ وجه برای اداره شهرداری که کلا یک مجموعه اجرایی است نمیتواند انتخاب خوبی باشد.

حالا که از انتخابات و بیعت درون قبیله ای گذشتیم به انتخابات اصلی میرسیم :

توجه به این نکات  میتواند انتخاب ما را ارزشمند نماید و بالطبع شهر ما را با اینده ای روشن روبرو سازد.

1- به هیاهوی قبیله گرایانه و احساسی کاندیدا های قبیله ای توجه نکنید آنها با این عمل احساسات شما را بر می انگیزند و از آن سو استفاده میکنند انتخابها بعدی خود را صرفا بر اساس این معیارها انجام دهید.

الف - تحصیکرده های با تجربه و با تجربه های تحصیلکرده اولویت اول باشند

ب - افراد موفق در عرصه های اجتماعی و افتصادی ...  که سلامت عملکردشان را فهمیده اید مناسترند.

ج- افرادی که در عمل مستقل عمل  میکنند و یا به اصطلاح خود دارای سبک و روش و رای هستند به افرادی که وابستگی آنها را به حتی یک نفر یا گروه فهمیده اید ترجیح بدهید توجه داشته باشیم بسیاری از افراد ابتدا خود رامستقل اعلام نموده اند اما بعدا مشخص شده است این فقط یک حربه انتخاباتی است .

ح- افرادی که یک بار تجربه شرکت در شورا را دارند را با دقت بیشتری انتخاب کنید توجه داشته باشید حضور 4 ساله این افراد را در مولفه های کم ارزش مانند خوش اخلاقی و یا اموری که ممکن است صرفا جنبه تبلیغاتی داشته باشد خلاصه نکرده  و شاخص های رشد و توسعه شهر را در نظر گرفته انتخاب مجدد وی با توجه به موارد پیش گفته و نقد کامل دوره قبل و دقت بسیار بیشتری انجام گیرد.

خ- افرادی که منافع و مطامع مالی و ملکی دارند و یا وابستگان اینچنینی دارند را با احتیاط انتخاب کنید.

د - از نظر مشورتی افرادی که دارای موقعیت و پست و مقام و جایگاه اجتماعی و اقتصادی هستند استفاده کرده ولی انتخاب را نهایتا با توجه به ارزیابی خود انجام دهید .

ذ- زیرک باشید و روابط و تبلیغاتها را بدقت مطالعه کنید سوالهای مهم خود را از کاندیدای مورد نظر بپرسید و ترجیحا آنها را با استفاده از موبایل ضبط کنید این موضوع باعث میشود تا شما پیگیر سوال خود باشید و کاندید هم به پاسخ خود متعهد باشد.

ر - افراد ساده را انتخاب نکنید زیرا در جریان انتخاباتهای درون شورایی مانند انتخابات عمر و عاص و ابو موسی اشعری گول میخورند و یا مورد سوء استفاده واقع میشوند.

ز - به انتخاب و رای مردم احترام بگذاریم و از تخریب کردن افراد خودداری نماییم . توجه داشته باشیم روشنگری و تخریب بسیار با هم متفاوت هستند.

ف- از کاندیداها در مورد برنامه هایشان بخصوص انتخاب شهردار حتما بپرسید.

بنده عقایدم را نوشتم نظرات اینجانب کاملا شخصی است و قصد تخریب یا تبلیغ هیچ ایده و عقیده و مرامی را ندارم  امید که مورد استفاده واقع شود .

 


لینک مستقیم http://mihanhamkar.com/buy_product_step2.php?uid=1746&pid=1572

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






 
عزت اله ناصری

به وبلاگ خودتان خوش آمدید لینک در تلگرام: Telegram.me/A_Rahgozar Telegram.me/bayerahgozar
yoamir2@gmail.com

 

دسته بندی

قوانین و مقررات

بودجه شهرداریها

آیین نامه مالی شهرداریها

قوانین و مقررات استخدامی

مطالب عاشقانه

شعر های عاشقانه

متن های زیبا

اس ام اس

اس ام اس عاشقانه

اس ام اس جوک

اس ام اس عمومی

مسائل و مطالب اجتماعی

بیماریها

از هر دری سخنی

از هر دری سخنی

 

لینکها

حمل ماینر از چین به ایران

حمل از چین

پاسور طلا

الوقلیون

 

مطالب قبلی

» علی سلمانی کوزه کنان
» همه بخشنامه های همسان سازی حقوق و مزایای بازنشستگان
» دل واژه های من
» میانه های کانالم
» دیوار دلم
» عطش
» حد نصاب معاملات شهرداریها و دهیاریها
» عاشقانه ای نو
» برای تو
» فایل جدید حسابداری شهرداریها سال 2014 میلادی یا سال 1393 خورشیدی
» مرا پیدا کن
» پیامهای عاشقانه
» اس ام اس های متفرقه
» گفت ......... گفتم .........
» زندگی زیبا میشود.... اگر....(2)
» کنکور دانش آموز های قدیمی و جدید
» طرح استفاده از پوز در واحد های درامدی شهرداریها
» متن کارت عروسی
» اس ام اس های جدید
» شهرداریها به عنوان نهاد عمومی غیر دولتی بیشترین ضرر را از قانون هدفمندی یارانه دیده اند

 

ارشیو

خرداد 1402

ارديبهشت 1400

تير 1398

خرداد 1396

ارديبهشت 1394

فروردين 1394

اسفند 1393

آذر 1393

بهمن 1392

دی 1392

آذر 1392

مرداد 1392

تير 1392

خرداد 1392

ارديبهشت 1392

فروردين 1392

اسفند 1391

بهمن 1391

دی 1391

مهر 1391

شهريور 1391

مرداد 1391

تير 1391

خرداد 1391

ارديبهشت 1391

فروردين 1391

اسفند 1390

بهمن 1390

 

نویسندکان

عزت اله ناصری

 

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان ناگفته های گفتنی و آدرس bayerahgozar.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





لینک ها

علیرضا سپاهی/ شاعر فارس و کرد

دایرکتوری لینکهای مفید

joker

maysam web

ناگفته های گفتنی

ردیاب خودرو

 

امکانات

RSS 2.0

فال حافظ

قالب های نازترین

جوک و اس ام اس

جدید ترین سایت عکس

زیباترین سایت ایرانی

نازترین عکسهای ایرانی

بهترین سرویس وبلاگدهی

 

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 52
بازدید دیروز : 3
بازدید هفته : 55
بازدید ماه : 52
بازدید کل : 352036
تعداد مطالب : 65
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1